Vad
Var
När

AN EVENING WITH ELVIS´FRIENDS AND ORIGINAL MUSICIANS (U.S.A)

Biljetter till AN EVENING WITH ELVIS´FRIENDS AND ORIGINAL MUSICIANS (U.S.A), 2017 Vara

40th anniversary tribute to Elvis Presley!

Många av oss minns fortfarande var vi befann oss och vad vi gjorde när vi nåddes av nyheten om Elvis död. För att uppmärksamma att det är 40 år sedan The King dog, hedrar vi honom genom att presentera den finaste hyllnings-konserten till Elvis du kan se.

Solosångare är Dwight Icenhower, som både ser ut och låter förbluffande likt Elvis. Icenhower är världens främste Elvistolkare. I augusti 2016 kom han återigen på första plats i tävlingen "Ultimate Elvis", arrangerad av the Elvis Presley Estate.

Denna show är än mer unik, eftersom den innehåller ett flertal av Elvis originalmusiker. Däribland Bob Lanning, som spelade trummor för Elvis vid 63 konserter. Du kan höra Bob på Elvis främsta live-LP, "On Stage", från 1970. Eddie Graham på percussion, kommer också vara en del av showen. Eddie spelar på inspelningar som "I Just Can't Help Believing" och "An American Trilogy".

Om du vill uppleva hur det var att se Elvis på scen, så är den här showen ett absolut måste. Dwight och hans fantastiska band kommer att ge dig en oförglömlig afton med alla stora Elvis-hits, som "Blue Suede Shoes", "It's Now Or Never" och "Suspicious Minds"
Arrangör Deelen Consult

Lördag 1 april kl 19.30
ca 2 tim 20 min inkl paus
Stora salen
495 kr
 

Events on focus