Vad
Var
När

Jorden Runt

Biljetter till Jorden Runt, 2017 Göteborg

Jorden Runt

Dan Bornemark, sång & keyboard
Brunnsbo Musikklasser
Kicki Rosén Bejstam, kördirigent
Göteborg Wind Orchestra

Kronhuset
Lördag 29 april kl 13.30
130 kr (50 kr)

Lämplig ålder: 8-11 år

Konsertens längd är ca 45 min

Plaska i en flaska till Alaska, eller cykla till Hanoi på brorsans hoj! Eller traska upp för Kilimanjaro i reggae-takt. Har vi riktig tur så blåser orkestern en fanfar i Fanfarkosten! Här handlar det om att komma jorden runt med musik, både på riktigt och i fantasin.

Vi är glada att återigen få samarbeta med en av våra mest framstående kompositörer av barnmusik. Dan Bornemark har gått i mamma Gullans fotspår men med sin egen, lite vildare musik. Dan Bornemark är själv med som presentatör och spelar och sjunger sina låtar tillsammans med solister och barnkör från Brunnsbo Musikklasser.

Välkomna till en upplevelse för hela familjen tillsammans med Göteborg Wind Orchestra, Dan Bornemark och Brunnsbo Musikklasser!

 

Välkommen till Göteborg Wind Orchestra, en professionell blåsorkester som ger publiken nära konsertupplevelser i vacker 1600-talsmiljö i Kronhuset. Orkesterns konserter innehåller stor bredd av olika genrer som ger upplevelser av både den fantastiska musikskatt som är ett viktigt kulturarv men också helt nya klanger och spännande samarbeten.

Kronhuset är Göteborgs äldsta profana byggnad som är uppfört år 1654 och sedan 1998 fungerar huset främst som konsertlokal men hyrs även ut till olika evenemang.

ÖPPETTIDER, BILJETTER & KONTAKT
Kronhuset och biljettkassan öppnar 90 minuter innan konsert och då finns det möjlighet att köpa biljetter direkt på plats. Vid övriga tider hänvisar vi till:
www.gwo.se   
biljett@gwo.se
031-706 09 90 (GWO)
0771-130 150 (Biljettforum)

Pensionärer, studenter och medlemmar i Vänföreningen betalar ett förmånspris och personer under 20 år går alltid på våra konserter för 50 kr

MAT OCH DRYCK
Servering finns i Foajé Karl XI på andra våningen i Kronhuset. Den öppnar 90 minuter innan konsertstart och har även öppet i pausen. Där serveras varma maträtter, vin, öl, varma och kalla drycker samt kaffebröd. Förbeställningar tas emot på plats i Kronhuset eller boka bord i förväg på tel 031-711 08 32 eller info@cafekronhuset.se

TILLGÄNGLIGHET
Rullstolsburna eller personer med andra funktionsnedsättningar har reserverade platser längst fram i Kronhuset. Antalet är begränsat och bokas i första hand hos GWO (biljett@gwo.se eller 031-706 09 90 eller hos Biljettforum 0771-130 150. Ledsagare medföljer gratis. Det finns en toalett anpassad för rullstol samt hiss som går till andra våningen. Färdtjänst eller taxi kör till Postgatan 8 för bästa framkomlighet. För övriga speciella önskemål tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till.

HITTA TILL KRONHUSET
Med bil:  Nordstans parkeringshus eller Packhusplatsens parkeringshus.
Med kollektivtrafik: Närmaste hållplats är Brunnsparken.

Välkommen till Göteborg Wind Orchestra och Kronhuset!

Events on focus