Vad
Var
När

Michael McIntyre - The Big World Tour

Biljetter till Michael McIntyre - The Big World Tour, 2017 Stockholm

Från tio utsålda O2 Arena i London till Stockholm Waterfront

Komikern Michael McIntyre till Sverige för första gången - Stockholm Waterfront Congress Centre, fredag 5 maj 2017

2006 var Michael McIntyre fattig som en kyrkråtta och kunde inte betala hyran, sex år senare var han världens bäst betalde komiker. 2012 tangerade han Rihannas tidigare rekord med tio utsålda föreställningar i rad på O2 Arena i London; han har turnerat i Singapore, Dubai, Australien, Nya Zealand och Sydafrika – McIntyres föreställning i Coca-Cola Dome i Johannesburg 2013 var det största komedigiget någonsin i Afrika. Nu kommer han till Sverige för första gången.


Michael McIntyre berättar vad folk som inte har barn inte vet!


I en intervju med Daily Mirror berättar Michael McIntyre:

– Inte ens i min vildaste fantasi hade jag kunnat föreställa mig det här. Jag ser folk i T-shirts med mitt ansikte och namn på och det är helt otroligt. Att uppträda på stora arenor är absurt. Jag känner mig som en rockstjärna.

Många komiker med stora fanskaror är provocerande och stridbara men inte Michael McIntyre, vilket han har fått utstå kritik från branschkollegor för. Han är en ständigt leende och glad pajas som vunnit publikens tillgivenhet och blivit kungen av mainstream-komedi genom att skämta om vardagliga ting som många kan känna igen sig i. Michael McIntyre har berättat att hans shower bygger på vad han själv tycker är roligt, och många skämt handlar om hans fru och två barn.

Michael McIntyre har fått otaliga utmärkelser bland annat National Television Awards, British Comedy Award, Chortle, GQ Award och varit BAFTA-nominerad två gånger, haft tittarsiffror uppemot 8 miljoner på sitt TV-program Michael McIntyre's Comedy Roadshow på BBC One, sålt miljontals exemplar och slagit försäljningsrekord med DVD-utgåvorna av sina shower. 2010 släppte han sin självbiografi ”Life and Laughing: My Story”. McIntyre har över 1,3 miljoner följare på Twitter @McInTweet.

Pressröster

“The man is quite simply top-to-toe hilarious”
The Telegraph

“The elegant phrases and that squeaky-yet-plummy voice make a distinctive
combination, but at the heart of McIntyre's work is an offstage talent for
noticing the fine wrinkles in daily life, and realising the rest of us
half-notice them as well.”

The Guardian

Showen är ca 90 min lång utan paus

För Rullstols- och Ledsagarbiljetter kontakta Biljettforums Customer Service tfn: 0771-130150, vardagar 10.00-17.00

Events on focus