Vad
Var
När

Öresundsfestival 2013

Öresundsfestival 2013

ÖRESUNDSFESTIVAL 2013

10-11 maj 2013 hålls Öresundsfestivalen för andra gången i Malmö och bjuder på mer än 40 konserter med svenska och danska band, handplockade för evenemanget.

Festivalen profilerar sig med populärmusik, och programmet presenterar nyfiket de båda ländernas mest spännande och tongivande namn inom pop och rock, urban, hiphop till elektronisk, jazz och world music på spelställena i och omkring Folkets Park i Malmö. 

Under två dygn får festivalbesökarna möjlighet att uppleva dom mest intressanta artister från den danska och svenska musikscenen och samtidigt ges chansen att höra unika musikaliska samarbeten, skapade av de respektive ländernas olika artister och musiker.

För artistutbudet se Öresundsfestivals hemsida: www.oresundsfestival.com

Skriv ut köpt biljett och byt in den mot ett armband i biljett- och infoboden i Folkets Park, hos Babel, Debaser, Kulturbolaget (lördag) eller i St Johanneskyrkan (söndag). Med armbandet kommer du in på samtliga spelställen men kom i god tid inför konsertstart, för att garantera dig en plats.

Det är fri entré till programmet på utescenerna, Debaser och Far i Hatten, men med armband har du förtur om det skulle vara fullt.

Vi rekommenderar dig att köpa din biljett i förväg! De går snabbt åt nu och finns endast till försäljning på plats i mån av att det finns några kvar.

Åldersgräns är 18 år för fullt tillträde till Öresundsfestivals hela program.

Från 13 till 17 år är du välkommen i målsmans sällskap, fram till kl 01 på KB och Babel samt till kl 22 på Debaser och Far i Hatten. Biljettpriset för denna åldersgrupp är reducerat till 100 kr per dag och 200 kr för två dagar.

Reser du från Köpenhamn till Malmö kan du köpa rabatterad tågbiljett för 110 DKK tur/retur. Läs vidare på Öresundsfestivals hemsida.

Plats: I och omkring Folkets Park i Malmö.

Spelställen:

Babel,

Debaser,

Far i Hatten

Kulturbolaget (end fredag 10/2)

Johanneskyrkan ( end lördag 11/2)

Web: www.oresundsfestival.com

Facebook: www.facebook.com/oresundsfestival

 

Events on focus