Vad
Var
När
5. juni

"Så mycket sämre" med Thomas Järvheden

Smedjan Stjärnsund / Stjärnsund
 
När
mån, 2017.06.05, 19:00
- "Så mycket sämre" med Thomas Järvheden
Pris inkl. biljettavgift
320.00 SEK
 

Biljetter till "Så mycket sämre" med Thomas Järvheden, 2017 Stjärnsund

5/6 kl 19.00 "Så mycket sämre" med Thomas Järvheden
Thomas är en av landets mest populära och erfarna komiker. Han älskar Stjärnsund och har bl.a. startat ett samarbete med Fredrik. Denna kväll bjuder han på en blandning av komik och musik, gammalt och nytt, och framförallt helt nytt material från kommande showen "Så mycket sämre"! Fira in nationaldagen med premiären för sommaren i Smedjan 2017.
Stå upp, musik, skratt!

Smedjan 2017:
Fredrik Swahn vill som vanligt bjuda in publiken och alla fantastiska artister inte bara till sitt älskade vackra Stjärnsund men också hem till sitt musikaliska sommarvardagsrum - Smedjan för 12 året i rad.
Alla dessa år har Fredriks ambition varit att det ska kännas nära och på riktigt. Personligt, spontant, avskalat och berörande och som Fredriks senaste skiva heter i KONTAKT! I gemenskap, man kommer nära både varandra i publiken och på scenen.
Skratt, tårar, eftertanke och extas. Det är högt i tak i den vackra slaggstenssmedjan, både rent fysiskt, musikaliskt och känslomässigt.
Fredrik vill bjuda in smått och stort, visa/rock, jazz, ståupp, lokalt, internationellt,alkohol-alkoholfritt. lågmält och starka uttryck, känt, okänt, kött-vegeatriskt, Ballans och öppenhet!
Oftast ett inslag med udda samskapande mellan artist och Fredrik och en nära, avskalad intervju i Swahns soffa på scen, även publikfrågor välkomnas.
Välkomna till ännu en sommar med unika upplevelser i en Sveriges mest älskade sommarkonsertlokaler. Smedjan i Stjärnsund.

Arrangör: Fredrik Swahn AB, tel 070-78 78 156
E-post: mail@fredrikswahn.se

Smedjan Stjärnsund

Verksvägen 4
77071
Stjärnsund
 
När
mån, 2017.06.05, 19:00
- "Så mycket sämre" med Thomas Järvheden
Pris inkl. biljettavgift
320.00 SEK
 

Events on focus