Vad
Var
När

Allmän Information

Restriktioner för användande av material

Du får använda och ladda ner delar av sidan för privat bruk - under förutsättningen att alla rättigheter respekteras. Alla former av kommersiellt bruk av webbplatsen kräver tillåtelse på förhand från Biljettforum. Alla former av felaktigt bruk av webbplatsen kommer leda till åtal.

Varumärken, bilder och kännetecken

Alla varumärken, bilder och kännetecken på webbplatsen tillhör Biljettforum eller andra som har gett Biljettforum tillåtelse att använda berörda varumärken och bilder. Inga av dessa varumärken och bilder får användas utan tillåtelse på förhand från Biljettforum eller berättigande tredje part.

Ljud och bild

Video- och ljudmaterial används med tillåtelse från ägaren av upphovsrättigheterna. Vidarekopiering och vidaredistribution är inte tillåtet enligt upphovsrättslagen.

Liknande information

Biljettforum har gjort det enkelt för dig att få relevant information från andra webbsidor genom länkar och RSS Feeds. Dessa webbsidor ligger utanför Biljettforums kontroll och vi har inget ansvar för innehållet på dessa sidor.

Förbehåll för ändringar

Biljettforum kan löpande ändra och uppdatera de regler och villkor som gäller för Biljettforum.se. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad angående eventuella ändringar.

Missbruk

Alla typer av missbruk eller försök till missbruk polisanmäls och vederbörande hålls ansvarig för alla förluster som drabbar Biljettforum eller tredje part.

Kvitto för köp

Som kund hos Biljettforum får du alltid ett kvitto för ditt biljettköp. Du får ett kvitto på skärmen när du har genomfört köpet och samtidigt skickas en e-post med ett kvitto till den e-postadress som du har angett.

Du kan även alltid logga in på "Min profil" med ditt användarnamn och lösenord om du vill se tidigare köp. "Min profil" hittar du genom att klicka på länken till "Min profil" i övre högra hörnet på Biljettforum.se

Events on focus