Serviceavgifter

Biljettforum lever på att förmedla biljetter mellan arrangörer (teatrar, spelplatser, stadions m.m.) och de kunder som gärna vill köpa en biljett. Biljettforums intäkter kommer från avgifterna i förbindelse med biljettköp via Biljettforum.

Biljettavgift

Avgiften kan ingå i biljettpriset i de fall då arrangören betalar avgiften. När avgiften betalas av biljettköparen läggs avgiften på  biljettpriset. Om ett evenemang ställs in återbetalas biljettavgifterna ej. Om avgiften betalas av arrangören återbetalas hela beloppet. Biljettavgiften presenteras på ditt kvitto i de fall den förekommer och kan variera beroende på biljettpris.

Bokningsavgift

En bokningsavgift på SEK 15,00 kommer att läggas till för varje beställning, oavsett hur många biljetter som är i ordern.

Leveransavgift

Om du väljer att Biljettforum ska skriva ut din biljett, skickas den hem till dig med Posten. Det kostar SEK 45,00 i leveransavgift till adresser i Sverige. Till adresser utanför Sverige blir det en leveransavgift på SEK 75,00. Om du beställer mer än en biljett samtidigt som alla ska skickas till samma adress, blir det bara en avgift. Leveransavgiften återbetalas ej vid inställt evenemang.

Avgift för förlorad biljett

Om din biljett har blivit stulen, blivit tvättad eller råkat ut för annat som Biljettforum inte kan stå till svars för kostar det dig SEK 125,00 i avgift att annullera de förlorade biljetterna plus SEK 45,00 att skriva ut samt få utskickat en ny biljett.