Välj språk
Min profil

Luger


Thåström

Thåström

Starta köpet

Tryck på "Köp biljetter" för att starta ditt biljettköp.Info

Sveriges ohotat största rockstjärna heter Thåström.
Med ett förflutet i bland annat Ebba Grön och Imperiet har han varit högaktuell i fyra decennier, och fortsätter kontinuerligt att beröra med sin patenterade Europablues.
Hans livekonserter brukar existera i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar. I höst släpper Thåström ett nytt album ?och i samband med det åker han ut på en omfattande Skandinavienturné med nedslag på NOVA Arena i Trollhättan den 4 november!

Det senaste guldsäljande albumet "Den morronen" som kom 2015, gavs full pott av DN och singeln "Kom med mig" beskrevs som något av det vackraste han någonsin hade gjort. Med lika delar vacker poesi som manglande industriella texturer har Thåström etablerat solokarriären som sin kanske mest spännande och kreativa era. För trots att hans musikaliska recept har varit känt sedan länge så fortsätter han att hänföra sin ständigt växande fanskara på ett sätt som bara en riktig ikon kan. Att han är flerfaldigt Grammisbelönad, ständigt kritikerhyllad och en artist som existerar i unikum i det här landet är med facit i hand kanske inte så konstigt.

Thåströms kommande nya album är som till stor del är inspelat i Hansa Tonstudio i Berlin och är producerat av Hell och Thåström. Staden är en plats som han både skildrat och verkat i tidigare, men som också tycks locka fram hans mest sällsamma skapelser. Med nytt material i ryggen kommer Thåström, precis som vanligt, att bjuda på Sveriges bästa konsertupplevelse i höst.?

+++++

Åldersgräns 18 år

Dörrar 18:00
På scen 19:30

Rullstolsbiljett köps via Kundservice telefon 0771-130 150
Ledsagare har fri entré.

+++++

Praktisk information inför konsertbesöket!
NOVA Arena: Garderob 20 kr – enbart kontanter gäller.
I barerna är det kontanter som gäller, mkt begränsat med kreditkortsköp.

Boendeerbjudande på ALBERT KÖK HOTELL & KONFERENS:
Övernattning i dubbelrum med tvårätters meny i restaurangen, serveras fr. kl. 16.30
Pris: 1195 kr p.p.
STRÖMSBERG, 461 57 THN TEL 0520 – 12990, info@alberthotell.com

Äta innan konserten på NOVA MAT & MÖTEN:
Wallenbergare med potatismos, ärtor och skirat smör (vegetariskt alt. finns) inkl. 1 fl. starköl 50 cl/1 glas vin / alkoholfritt alternativ.
Pris: 215 kr p.p.
NOHABGATAN 15 B, 461 53 THN, ligger bredvid NOVA Arena
Bordsreservation på info@novamatochmoten.se eller 0520-505400
 

Datum / ort

  Datum & Tid Namn på evenemang Arena Arrangör Pris inkl. biljettavgift
19:30
Lördag, 2017.11.04
Thåström
NOVA Arena Kulturbolaget & L...
495.00 SEK
+ ev. leveransavgift