Välj språk
Min profil


Let's Spend The Night Together

Let's Spend The Night Together

Starta köpet

Tryck på "Köp biljetter" för att starta ditt biljettköp.Info

Let’s Spend The Night Together – en sommarkväll deluxe i Göteborg, Uppsala och Linköping

I sommar spelar Veronica Maggio, Weeping Willows och Hurula på Let’s Spend The Night Together, ett nytt festivalkoncept som går av stapeln under tre kvällar i juli och augusti. Spelplatserna är Trädgårdsföreningen, Botaniska Trädgården och Stångebrofältet.

Under en kväll i juli, och två i augusti, kan man uppleva en helkväll tillsammans med Veronica Maggio, Weeping Willows och Hurula på Let’s Spend The Night Together, en konsertkväll som går av stapeln på tre väl utvalda spelplatser i Sverige. Vad sägs om Trädgårdsföreningen - en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker, evenemangsområdet KAP samt Stångebrofältet - en anrik gravplats för slaget vid Stånge-bro 1598 men numera en populär evenemangsplats.

Sommarkvällen i Göteborg inleds med Hurula , följt av Weeping Willows och sist, men inte minst ,Veronica Maggio.

I Uppsala tillkommer Moneybrother, som inleder kvällen, till setupen ovan.

I Linköping börjar Donika Nimami, följt av Moneybrother, Hurula, Weeping Willows och avslutas storstilat av Veronika Maggio.

Veronica Maggio

Är en av Sveriges mest prisbelönta artister med sina fem Grammis, två P3 Guld, tre Rockbjörnen, tre Gaffa-priser och fem album i bagaget. Veronica Maggios senaste album "Den första är alltid gratis" släpptes i maj i fjol och innehöll bland annat de guldsäljande singlarna "Den första är alltid gratis", "Vi mot världen" och "Dom sa!”. Därefter genomförde Veronica en bejublad sommar- och höstturné i Sverige, följt av en utsåld klubbturné i Norge i början av 2017. I sommar är hon turnéaktuell igen i Sverige, Norge och Danmark.


Weeping Willows

Firar i år 20 år med albumet ”Broken Promise Land” genom att spela tre kvällar i rad i Stockholm om en vecka, men det är med senaste plattan ”Tomorrow Became Today” i bagaget som de åker ut på en turné i sommar. Albumet har mixats av Michael Ilbert (Thåström) i den legendariska Hansastudion, producerats av Magnus Frykberg samt innehåller bland annat långköraren ”My Love Is Not Bind” som legat hela 46 veckor på Svensktoppen. 

Hurula

Hurula är det svenska punkarvets mest självklara fanbärare. Solodebuten ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” slog ner som en pop-punkig bomb 2014 och hyllades av såväl kritiker som publik. Hurula nominerades till Guldmicken och Årets Pop på P3 Guld samt som Årets nykomling och Årets Rock på Grammisgalan. I höstas kom uppföljaren "Vapen till dom hopplösa” som även den Grammisnominerades och följdes av en lång höstturné som fortsätter nu under våren. Hurula gjorde även ett bejublat framträdande på P3 Guldgalan i början av året.


- Det här ska bli intressant. Jag strävar alltid mot att spela på nya ställen och vad känns nyare än att spela på scener som byggs upp bara för den kvällen? Sällskapet känns också bra. Jag tycker att Maggio har en fantastisk sångröst, känns som att hon menar vad hon sjunger. Jag tycker det är sällsynt. Weeping Willows har ju ”Broken Promise Land” som jag lyssnade på mycket när den kom, och den känns ju fortfarande väldigt tidlös. Hur många kan säga att dom gjort en tidlös låt? Jo, Weeping kan det, hälsar Hurula.

Datum / ort

  Datum & Tid Namn på evenemang Arena Arrangör Pris inkl. biljettavgift
18:00
Fredag, 2017.07.21
Let's Spend The Night Together
Fredriksskans IP Blixten & CO
595.00 - 795.00 SEK
+ ev. leveransavgift