Välj språk
Min profil


Y&T

Y&T

Starta köpet

Tryck på "Köp biljetter" för att starta ditt biljettköp.Info

Y&T har utvecklat en väldigt speciell relation till Sverige. När dom i höst återkommer för två spelningar i Sverige så är det för fjärde gången vi har den stora glädjen att hälsa dom välkomna! Dave Meniketti, John Nymann, Mike Vanderhule och Aaron Leigh tillhör den skara musiker som aldrig gör en dålig konsert. Det är energi, det är svett och det är alltid leverans när Kaliforniens stoltaste hårdrockare står på scen!

Sagan om Y&T började i mitten av 1970-talet på svettiga rockklubbar runt om i USA och växte till utsålda arenor i hela världen. Y&T satte under de följande årtiondet standarden för hur hårdrock skulle låta och turnerade med ikoner som Ozzy Osbourne, AC/DC, Aerosmith och Mötley Crüe. Idag är Y&T ett av få band från den epoken som fortfarande turnerar och som dessutom gör det med värdigheten i behåll. Som ett av dom absolut hårdast arbetande hårdrocks-banden har idogt turnerande gjort bandet inte bara till stora publik-favoriter utan även ett live-band att räkna med!

Med en imponerande diskografi har de genom åren sålt mer än fyra miljoner skivor och gjort sig kända för odödliga rocklåtar som ”Forever”, ”Rescue Me”, ”Mean Streak” och ”Summertime Girls”. Så sent som 2010 släpptes albumet ”Facemelter”, som var bandets första platta på hela 13 år.

I år gör Y&T sin första spelning i Danmark på nästan 10 år den 12 oktober. Dagen efter, den 13 oktober spelar bandet på Sticky Fingers i Göteborg och den 14 oktober på Fryshuset/ Klubben i Stockholm.

+++++


Information för konserten i Göteborg på Sticky Fingers
Åldersgräns 18 år
Dörrar 20:00
På scen 21:00

Information för konserten i Stockholm på Fryshuset - Klkubben
Åldersgräns 18 år
Dörrar 18:30
På scen 19:30

Datum / ort

  Datum & Tid Namn på evenemang Arena Arrangör Pris inkl. biljettavgift
21:00
Fredag, 2017.10.13
Y&T
Top Floor, Sticky Fingers Kulturbolaget
395.00 SEK
+ ev. leveransavgift