Välj språk
Min profil


Lola

Lola

Starta köpet

Tryck på "Köp biljetter" för att starta ditt biljettköp.


Hcp-plats bokas via Eventims kundtjänst 0771-130 150


Info

Tommy Körberg gestaltar ”Lola” i gripande pjäs om utanförskap

Tommy Körberg har återvänt till teaterscenen som både skådespelare och artist i ”LOLA” – en musikalisk föreställning om att våga vara den man är. Den kritikerrosade föreställningen  hade premiär i september och har gått för utsålda hus på Skandiascenen/Cirkus i Stockholm under hösten.

Lola är en avskalad tvåmannaföreställning med enbart Körberg och pianisten Carl Flemsten på scen. Musiken i berättelsen är inspirerad och hämtad från världens alla hörn som skrivits om och framarbetats av Björn Ulvaeus, Tommy Körberg och Tomas Andersson Wij.

LOLA är en drabbande föreställning med mycket varm humor och njutningsfull sång. En föreställning som handlar om alla drömmar som inte går i uppfyllelse, om att åldras med värdighet och om längtan, hopp och kärlek.

I rollen som LOLA ser vi världsartisten Tommy Körberg som, ensam med pianist, trollbinder publiken från första stund. Björn Ulvaeus och Tomas Andersson Wii har skrivit nytt material speciellt för föreställningen som blir en ljuv musikalisk resa som bjuder till skratt men även eftertanke.

Idé och Regi Sunil Munshi

Hcp-plats bokas via Eventims kundtjänst tel 0771-130 150

Datum / ort

  Datum & Tid Namn på evenemang Arena Arrangör Pris inkl. biljettavgift
19:00
Lördag, 2019.03.23
Lola
Slagthuset Blixten & CO
495.00 - 595.00 SEK
+ avgifter och eventuella leveranskostnader