Välj språk
Min profil

Rullstolsplats bokas enbart i Lorensbergsteaterns biljettkassa 031-708 62 00.


Zucchero

Zucchero

Starta köpet

Tryck på "Köp biljetter" för att starta ditt biljettköp.Info

Italienska superstjärnan Zucchero till Göteborg i höst!

Italiensk musik är något alldeles speciellt. Det finns en handfull namn som man direkt tänker på - ett av de främsta är Zucchero. Den norditalienska sångaren/musikern är en gigant i sitt hemland, men även långt utanför pasta- och pizzalandets gränser. Från 70-talet fram till idag har Zucchero varit konstant aktuell - och då pratar vi inte bara om världshiten "Senza Una Donna". 

Få saker känns så genuint italienska som Zucchero. Det kanske också är en del av hemligheten bakom flera stora världsturnéer, enorma hits och samarbeten med artister som Sting, Elton John, Luciano Pavarotti, Eric Clapton, BB King, Miles Davis, Andrea Bocelli och många fler.

Grunden för Zucchero sattes redan som 12-åring då han fick höra "(Sittin' on) The Dock of the Bay" med Otis Redding. Det blev startskottet för en fantastisk resa som för Zuccheros del har vandrat mellan soul, traditionell R&B, blues, rock, funk och pop. "Senza Una Donna" blev en världshit 1991 när Zucchero teamade ihop sig med Paul Young för en duett som än idag står sig som en superhit - världen över.

Med senaste albumet "Black Cat" är Zucchero nu mer aktuell än någonsin. På albumet har han bland annat jobbat med Bono, Mark Knopfler och Elvis Costello. Stora namn, men det säger också en del om hur stor Zucchero faktiskt är!

Vi längtar nu till höstens konsert med en av Europas största stjärnor!

Datum / ort

  Datum & Tid Namn på evenemang Arena Arrangör Pris inkl. biljettavgift
19:30
Lördag, 2017.09.02
Zucchero
Lorensbergsteatern KB West och Live ...
430.00 SEK
+ ev. leveransavgift