Välj språk
Min profil

United Stage


Hasse, Pernilla & Nisse

Hasse, Pernilla & Nisse

Starta köpet

Tryck på "Köp biljetter" för att starta ditt biljettköp.Info

Under sommaren 2017 bjuds södra Sverige på en trippel konsertupplevelse när artisterna Pernilla Andersson, Nisse Hellberg och Hasse Andersson gör gemensamma konserter. Trion, som aldrig tidigare spelat på samma scen, bjuder in till utomhuskonserter där de låter sina många låtskatter förgylla sommarkvällen.

2017 har hittills varit ett hektiskt år för alla tre artister. Pernilla Andersson blev nominerad till en grammis i kategorin ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter” och är ute på vårturné med det egenproducerade albumet ”Tiggrinnan”. Nisse Hellberg åker även han på vårturné med sitt hyllade countryalbum ”Vägen Västerut”. Hasse Andersson har turnerat flitigt land och rike runt efter 2015 års skräll i Melodifestivalen med bidraget ”Guld och gröna skogar” och släppte nyligen singeln ”Bilen Söderut” tillsammans med Nisse Hellberg. Till sommaren har publiken en chans att möta alla tre då de sammanstrålar under ett antal kvällar för att tillsammans skapa en unik konsertupplevelse. Publiken kan vänta sig låtar som ”Änglahund”, ”Dans på Vejby gårdar”, ”Tufft jobb”, ”Lyckliga Gatan”, ”Mitt Guld” och ”Desperados”.

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson har en över 30 år lång karriär bakom sig. 2016 vann Hasse Andersson sin första grammis i kategorin ”Årets Dansband” för albumet ”Guld och gröna skogar”. Låten, som gett namn åt albumet, slutade på en fjärdeplats i Melodifestivalen 2015 och har i dagsläget streamats över 21 miljoner gånger på Spotify.

Pernilla Andersson är artist, låtskrivare och producent. Under sin 18 år långa karriär har Pernilla släppt nio studioalbum, haft turnéframgångar och varit grammisnominerad i kategorierna ”Årets Kompositör”, ”Årets Artist” och ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter”. Hon var en av de första kvinnliga producenterna i Sverige och tilldelades 2013 Sir George Martin Music Award.

Nisse Hellberg är främst känd som sångare i rockbandet Wilmer X men har de senaste tio åren haft en lysande solokarriär. Nisse är aktuell med sitt åttonde album ”Vägen Västerut”. Redan första veckan klättrade albumet in på en tredje plats på Sverigetopplistan och vid releasespelningarna i Malmö blev det publikrekord.

+++++

Dörrar 18:00
Musikstart 19:00

Åldersgräns:
Bosjökloster - 13 år
Slottshagen, Grytan - 13 år
Hembygdsparken - 13 år

Rullstols biljett köps via Biljettforums Kundcervice telefon 0771-130 150

+++++

Praktisk information inför konsertbesöket:

Bosjökloster:
Filt, sittpallar, campingstolar och picknick är välkommet att ta med.
Observera! Alkohol är inte tillåtet att medföra in på arenan!
Försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området.

Bosjökloster: bosjokloster.se/sv-SE  // info@bosjokloster.se // 0413-250 48  


Slottshagen Grytan och Hembygsdparken:
Ingen egen mat eller dryck får medtagas till Slottshagen Grytan eller Hembygdsparken, ej heller sittpallar, campingstolar etc.

Slottshagen Grytan : helsingborg.se/  // thetivoli.se // info@thetivoli.se // 042-18 71 71
Hembygdsparken: hembygdsparkenswardshus.se/  // hembygdsparken@gmail.com // 0431-14 236

Information för samtliga arenor:
På grund av säkerhetsskäl får inte glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer… och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet.
Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
Det finns ingen garderob/effektförvaring.
Även husdjur lämnas hemma.

Ta väl hand om samtliga arenor, de är en unika konsertplatser som vi värnar mycket om!

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd.

Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna.

Ingen uthämtning av biljetter på plats!

Datum / ort

  Datum & Tid Namn på evenemang Arena Arrangör Pris inkl. biljettavgift
19:00
Fredag, 2017.07.21
Hasse, Pernilla & Nisse
Bosjökloster Kulturbolaget & T...
495.00 SEK
+ ev. leveransavgift
19:00
Lördag, 2017.07.22
Hasse, Pernilla & Nisse
Slottshagen Grytan Kulturbolaget & T...
495.00 SEK
+ ev. leveransavgift
19:00
Lördag, 2017.08.19
Hasse, Pernilla & Nisse
Ängelholms Hembygdspark Kulturbolaget & T...
495.00 SEK
+ ev. leveransavgift