Välj språk
Min profil

Allt gott i världen - Specialpris

På de sista föreställningarna erbjuder vi just nu ett specialpris: 120 kr/person. Max 4 biljetter per bokning.

Erbjudandet är begränsat, så först till kvarn gäller. Varmt välkommen!

 


Allt gott i världen

Allt gott i världen

Starta köpet

Tryck på "Köp biljetter" för att starta ditt biljettköp.


Först till kvarn gäller!


Info

Beckmörkt, roligt och sorgligt mänskligt om godhet, skuld, maktlöshet och längtan. Vad får oss att räcka ut en hand och vad får oss att låta bli?

Hur motiverar vi det för oss själva? Spelar det någon roll för den som är i nöd varför vi hjälper? Eller hur vi känner? Och hur ska vi kunna hjälpa om det inte finns något hopp?

Paula Stenström Öhmans nyskrivna pjäs utspelar sig ett par år efter att hela Sverige skramlade för flyktingarna på Medelhavet. Nu är tonläget ett annat. Pernilla och Joar bor i en stor våning mitt i stan med fet balkong och ny kaffemaskin. Tanja och Danne har bytt stan mot villa i förorten (för barnens skull) med trädgård och hallonbuskar.

De lever drömmen om det perfekta livet när Pernilla och Joar plötsligt har en överraskning till dessertvinet: de ska ta emot en ensamkommande pojke. De kan och vill ge honom allt gott, ändå går det inte som de hade önskat. I vardagliga fragment får publiken följa de båda paren i olika skeden och genom olika perspektiv, från hembesök till nattningar, från öppna armar till bortvända ryggar.

Paula Stenström Öhman, prisbelönt dramatiker och regissör, utgår i sina pjäser ofta från dokumentärt material och involverar skådespelare och referenspersoner tidigt i processen. Inför Allt gott i världen har teamet bland annat träffat socialsekreterare, familjehemsföräldrar, ensamkommande och personal på HVB-hem. Paula Stenström Öhman är en av initiativtagarna till Vi Gör Vad Vi Kan, en insamlingsstiftelse som hjälper människor på flykt, både utomlands och i Sverige.

Foto Elisabeth Ohlson Wallin

Föreställningen är ca 90 minuter .

Ingen pausDatum / ort

  Datum & Tid Namn på evenemang Arena Arrangör Pris inkl. biljettavgift
18:00
Lördag, 2018.11.17
Allt gott i världen
Studion, Göteborgs Stadsteater Göteborgs Stadste...
120,00 SEK
+ avgifter och eventuella leveranskostnader