Välj språk
Min profil

Rullstolsplats bokas enbart i Lorensbergsteaterns biljettkassa.

 


Snow Queen on Ice

Snow Queen on Ice

Starta köpet

Tryck på "Köp biljetter" för att starta ditt biljettköp.Info

Följ med när Russian Cirkus on Ice tar med publiken på en magisk resa in i fantasin och äventyrets värld, med en imponerande iscensatt is-show!

Baserad på HC Andersen´s klassiska saga Snödrottningen från 1845, en vintersaga om en pojke som blir förtrollad av en elak drottning och om en flicka som inte ger upp för ens hon finner honom. En saga om vänskap, kärlek och mod.

En symbios av konståkning och hisnande cirkus artisteri. Full av mystik och fantasi, är denna nya is-show ett måste för hela familjen. Med skönhet och glamour på skridskor, spännande akrobatik, jonglörer och clowner i en gnistrande is-arena. Artisteri och teknisk perfektion på skridskor! Med skönhet, elegans och med otrolig lätthet tar de med publiken till en fantastisk sagovärld.

I över 50 år har Russian Cirkus on Ice, som även var den första cirkusen på is, skapat stort spektakel med sina internationella is-stjärnor, dansare, cirkusartister och vackra dräkter. 
Showen är på Europaturné och besöker 2017–2018 mer än 60 städer i Europa, bland annat: Tyskland, Schweiz, Österrike, Holland, Danmark, Norge, Finland och lyckligtvis Sverige.

Datum / ort

  Datum & Tid Namn på evenemang Arena Arrangör Pris inkl. biljettavgift
19:30
Tisdag, 2018.02.13
Snow Queen on Ice
Lorensbergsteatern Julius Production...
590.00 - 645.00 SEK
+ ev. leveransavgift