Välj språk
Min profil


Tokio Hotel - Dream Machine World Tour 2017

Tokio Hotel - Dream Machine World Tour 2017

Starta köpet

Tryck på "Köp biljetter" för att starta ditt biljettköp.Info

Electropop-fenomenet Tokio Hotel till Stockholm i april

 

Tyska electropop-bandet Tokio Hotel spelade senast i Sverige 2015 under sin hyllade världsturné då de gjorde fler än 50 gig i över 20 länder. Albumet ”Kings of Suburbia” var listetta i över 20 länder och topp 5 i ytterligare 17 länder. Våren 2017 inleder de sin nya världsturné ”The Dream Machine World Tour” och kommer till Stockholm och Fryshuset den 6 april.

 

Förberedelserna för turnén har redan pågått i månader – som vanligt kommer Tokio Hotel att leverera en live-produktion utöver det vanliga. ”Dream Machine World Tour” inleds med en ”Del 1” och sparkar igång den 12 mars i London. Den första delen av turnén tar Tokio Hotel till 29 städer i Europa och Ryssland. Efter mer än ett decennium på den internationella musikscenen och ett flitigt turnerande så tröttnar bandet aldrig på att spela live:

 

– Jag bara måste få stå på scenen. Det är den enda anledningen till att jag fortfarande finns på den här planeten! Om det går för lång tid mellan uppträdanden så mår jag inte bra, säger bandets sångare Bill Kaulitz.

 

Om Tokio Hotel

Tokio Hotel, som består av sångaren Bill Kaulitz (https://sv.wikipedia.org/wiki/Bill_Kaulitz) sång (https://sv.wikipedia.org/wiki/S%C3%A5ng) , gitarristen Tom Kaulitz (https://sv.wikipedia.org/wiki/Tom_Kaulitz) , Georg Listing (https://sv.wikipedia.org/wiki/Georg_Listing) på bas (https://sv.wikipedia.org/wiki/Elbas) och Gustav Schäfer (https://sv.wikipedia.org/wiki/Gustav_Sch%C3%A4fer) på trummor (https://sv.wikipedia.org/wiki/Trummor) , har fått fler än 110 internationella och nationella utmärkelser, bland andra amerikanska MTV:s VMA Moonman, fem MTV European Music-utmärkelser, fyra MTV Latin Music-utmärkelser och en MTV Japan Music-utmärkelse. De har sålt mer än 7 miljoner album och nått platinastatus i 68 länder. När de spelade live vid Eiffeltornet i Paris samlades en halv miljon människor för att se deras originella och medryckande show.

 

Tokio Hotel ”Dream Machine World Tour”

Torsdag 6 april, kl 19:30

Arenan, Fryhuset, Mårtensdalsgatan 2-8 i Stockholm

Datum / ort

  Datum & Tid Namn på evenemang Arena Arrangör Pris inkl. biljettavgift
20:00
Torsdag, 2017.04.06
Tokio Hotel - Dream Machine World Tou...
Arenan, Fryshuset Stockholm Shownight & Handw...
395,00 SEK
+ ev. leveransavgift