Välj språk
Min profil


Pippi Långstrump

Pippi Långstrump

Starta köpet

Tryck på "Köp biljetter" för att starta ditt biljettköp.


Rekommenderas från 2 år (beroende på barnets teatervana, det avgör föräldrar/målsman). OBS! Alla barn måste ha en egen biljett till föreställningen!

 Bokning av rullstolsplatser kontakta Lisebergs Nöjesbokning 031-400 100

 Tips! Biljetten gäller som entré till Liseberg, om nöjesparken är öppen aktuellt föreställningsdatum


Info

Världens starkaste tjej firar 70-årsjubileum på Lisebergsteatern! Den första boken om Pippi kom i november 1945 och nu har hon således fyllt hela 70 år. Detta firar vi med att sätta upp en jubileumsföreställning som baseras på Astrid Lindgrens originalmanus Pippi Långstrump flyttar in. Hela jullovet ska det firas rejält!

Följ med när Pippi Långstrump och hennes vänner bjuder på sång, musik, dans, spänning och massor av skratt för hela familjen. När Pippi, världens starkaste tjej, flyttar in i Villa Villekulla blir grannbarnen Tommy och Annika både nyfikna och förvånade. Hon har en häst på verandan och en egen apa! Det blir spännande värre med poliser och dessutom en Prussiluska som inte tycker att en liten flicka som Pippi kan klara sig själv. Pippi och hennes vänner bjuder på mängder av bus och hyss som får publiken att vrida sig av skratt.

Pippi är inte bara fantasifull och påhittig, hon är också en fantastiskt rolig lekkamrat - något som Tommy och Annika får uppleva varje gång kompistrion hamnar i tokiga situationer. Allt enligt Astrid Lindgrens klassiska originalmanus.

Regi: Kålle Gunnarsson

Föreställningens längd ca 2 tim inkl. 20 min paus

Rekommenderas från 2 år allt beroende på barnets teatervana. Obs! Alla barn måste ha en egen biljett till föreställningen!

Datum / ort

  Datum & Tid Namn på evenemang Arena Arrangör Pris inkl. biljettavgift
13:00
Söndag, 2017.01.22
Pippi Långstrump
Lisebergsteatern 2Entertain & Stag...
295,00 - 330,00 SEK
+ ev. leveransavgift
16:00
Söndag, 2017.01.22
Pippi Långstrump
Lisebergsteatern 2Entertain & Stag...
295,00 - 330,00 SEK
+ ev. leveransavgift