Vad
Var
När

Anders Wendin

Biljetter till Anders Wendin, 2017 Varberg

En serie med tre konserter med några av Sveriges främsta popmusiker. Avskalade och intima konserter på vackra Varbergs Teater.

När Anders Wendin blev Anders Wendin så blev han det med ett ödmjukt patos av den mest magnifika sorten. Efter att ha uttryckt sig genom engelskan i såväl punkiga Monster som souliga superframgången Moneybrother har han kommit till en punkt både i livet och karriären där dessa båda på något sätt naturligt möts. Livet och karriären flyter ihop, inte isär. Familjen har fått en ny innebörd och det fanns ett molande undermedvetet sug att berätta något på riktigt. I det läget blev det både naturligt, nödvändigt och till sist faktiskt oumbärligt att skriva, kommunicera, uttrycka sig på svenska. Skivan ”Dom ska få se vem dom roat sig med” landade som en mjuk bomb i slutet av april 2014, och följdes upp med några av de allra bästa konserter Anders framfört hittills. Självsäkert och sårbart på samma gång, och alla vill såklart höra mer!

Tillgänglighet:
Det finns anpassad entré och stor toalett i anslutning till Varbergs Teater. Rullstolsplats bokas i receptionen på Kulturhuset Komedianten eller per telefon: 0340-886 00

Events on focus