Vad
Var
När

HARLEM GLOBETROTTERS

HARLEM GLOBETROTTERS TILL SVERIGE

11 mars 2017 gör Harlem Globetrotters sitt första Sverige-besök på 19 år de uppträder på Partille Arena i Partille utanför Göteborg. Detta blir basketlagets enda framträdande i Sverige på deras stora europaturné.

Harlem Globetrotters genomförde nyligen sin 90-årsjubileumsturné. Genom historien har de uppträtt i 122 länder i sex kontinenter, slagit mängder av publikrekord och de håller nu sju stycken Guinness World Records. 1993 drog Harlem Globetrotters 15 346 åskådare till Globen i Stockholm, detta är fortfarande publikrekord för idrottsevenemang i Globen. De har uppträtt för kungar, presidenter, påvar och drottningar och de är kända för att genom sina basketkonster bryta ner kulturella och sociala barriärer.
Oavsett om man är basketintresserad eller ej är detta en upplevelse man aldrig kommer att glömma.

För mer info: http://www.harlemglobetrotters.com/

MAGIC PASS

Passa på att gör din Harlem Globetrotters-upplevelse ännu mer speciell. Magic Pass är ett unikt preshow-event där deltagarna får träffa Harlem Globetrotters-spelarna på plan. Du kan skjuta, testa bolltrick och ta autografer och bilder. Du blir insläppt före den vanliga publiken och föreventet håller på i en halvtimma. Ett begränsat antal Magic Pass-biljetter släpps.

 

Events on focus