Vad
Var
När

Lena Philipsson - Jag är ingen älskling

Biljetter till Lena Philipsson - Jag är ingen älskling, 2017 Göteborg

Lena Philipsson är äntligen tillbaka i Göteborg! ”Lena Philipsson har aldrig varit närmare, roligare, ärligare, modigare – aldrig bättre än såhär.” skrev Göteborgs-Posten efter premiären av "Jag är ingen älskling" på Rondo. Missa inte Lenas senaste succéshow!
”Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. Den genuina och kärleksfulla föreställningen har höjts till skyarna i media. ”Känslosamt. Utlämnande. Roligt. Hitlåtar. En sångröst som bara blir bättre och mer innerlig. Den här showen är ljuvlig. Det bästa Lena Philipsson har gjort” skrev Aftonbladet efter premiären på Cirkus i Stockholm våren 2016 och gav showen högsta betyg. Expressens recensent menade att ”hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig”.

Även ute i landet har recensenterna varit överväldigade med kommentarer som "Publiken älskar henne, tydligt och ljudligt" i Corren, "Att motsvara så höga förväntningar – kanske rentav överträffa dem – är inte dåligt" i Motala & Vadstena Tidning och ”Härligt, elegant och proffsigt" i Länstidningen Östersund.

”Den här showen är jätterolig att göra med så mycket egenskrivet material och personligt berättande. Jag känner att jag får vara mig själv fullt ut”, säger Lena Philipsson.

Förutom några av Lena Philipssons största hits genom åren innehåller ”Jag är ingen älskling” även låtar från Lenas senaste album med samma namn. Det är första gången på nästan 20 år som hon har skrivit all musik själv och resultatet har hyllats. Expressen skrev att det är ”uppriktigt på ett älskvärt sätt”, Dagens Nyheter att albumet består av ”tio skinn-på-näsan-sånger” och Aftonbladet att det är ”både inspirerat och självsäkert”.

"Jag är ingen älskling" har musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena Philipsson vid pianot. Det är är en varm och kärleksfull show som blandar nya låtar med klassiska hits och känslosamma partier med pampiga crescendon. Lena Philipsson står för manus och till sin hjälp på scen har hon ett svängigt sexmannaband. Showen är regisserad av Emma Bucht ("En man som heter Ove",  "Bullets over Broadway" och "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan) har gjort scenografin.

Föreställningen är ca 1.50 timmar

För biljettinformation, tider och priser klicka här>>>

 

För biljettinformation, tider och priser klicka här>>>

Åldersgräns: 18 år, i målsmans sällskap 13 år.

Bokning av rullstolsplatser kontakta Liseberg 031-400 100.

Tips! Din Rondobiljett gäller som entré till Liseberg, om nöjesparken är öppen aktuellt showdatum.

Events on focus