Vad
Var
När

Satan Takes A Holiday

Biljetter till Satan Takes A Holiday, 2017 Stockholm

Satan Takes A Holiday

C/O Lilla Hotellbaren, Folkungagatan 47 | T­-bana Medborgarplatsen
50:- (+serviceavgift) | Dörrar: 18.00 | Live: 20.00 | Åldersgräns: 18 år

Medryckande, rakt på sak, hårt, ironiskt och på största allvar. Allt på en gång. Satan Takes A Holiday tar tag i din nacke och släpper inte förrän du skakar din rumpa så hårt att du spiller ut din Jack & cola. Med deras blandning av rock'n'roll, 60´s garagerock och 70´s sväng så är Satan Takes A Holiday ett av de absolut bästa livebanden i Sverige. De har bl.a. turnérat med Mustasch, Juliette Lewis och Imperial State Electric samt öppnat för legendarerna i Kiss på Friends Arena. 
5/5 kommer de till oss på c/o Lilla Hotellbaren och det kommer blir trångt, svettigt och en urladdning utan dess like. Att biljetterna också bara kostar 50:- (+ serviceavgift) gör det hela än mer oemotståndligt. Lapp på luckan. Satan Takes A Holiday är här!

Satan Takes A Holiday
Bandet är högoktanigt aktuella med purfärska albumet Aliens.
Ett album som genomsyras av frustration och ilska, både i musik och text. Låtar som berör alla, om än på olika sätt. Skivan vänder blicken utåt och kommenterar allt ifrån högervindar till filterbubblor med STAH:s säregna blandning av humor och allvar. Aliens är levererad med en ohejdbar och direkt energi du måste höra för att förstå.

C/O
c/o som livekoncept hade premiär sommaren­ 2014 på Kalkladan Bungenäs, Gotland, flyttade vidare till Restaurang HAK i Göteborg och hände i hotellbaren på söndagar hos Anglais i Stockholm. Artister som exempelvis Anna Ternheim, Eric Bibb (US), Basia Bulat (CAN), Stefan Sundström, Min stora sorg och Israel Nash (US) har alla uppträtt på c/o. I höstas gick flyttlasset till Scandic Malmen - Lilla Hotellbaren, Södermalm, där c/o framöver presenterar konserter. #coflillahotellbaren

Om Scandic Malmen - Lilla Hotellbaren
LHb har­ lyft sig. Scenen är ­högre, längre, dju­pare och ljudet fetare. När live­konceptet c/o flyttar in hos Lilla Hotell­baren är äntligen livescenen Stockholm saknar här; en intim lokal nära sin publik med plats för 300 personer. c/o Lilla Hotellbaren är live­musik med känslan av att det sker i ditt vardagsrum, det är konserter utan filter, här och nu. c/o Lilla Hotellbaren är riktigt bra musik live till ett schysst pris. Ibland är det inte svårare än så.

Events on focus