Vad
Var
När

Stand up & Sit down - Robert Wells vs Lennie Norman

Biljetter till Stand up & Sit down - Robert Wells vs Lennie Norman, 2017 Falkenberg

En av vårt lands mest rutinerade underhållare Robert Wells och humorlegendaren Lennie Norman har under många år jobbat tillsammans i olika konstellationer. Nu möts ”King Of Comedy” och ” King Of Piano” för första gången i deras helt nyskrivna “Old Time Entertainment” show ” STAND UP - SIT DOWN” – Robert Wells vs Lennie Norman”.

-Jag och Lennie har jobbat tillsammans till och från under många år. Han är bl.a. en av mina favoritkomiker under åren med Rhapsody In Rock. I höstas när vi jobbade tillsammans kände vi bägge att vi brinner lika mycket för old time humor som för svängig musik. Detta i kombination med Lennie´s osvikliga tajming känns fantastiskt att få framföra tillsammans på Intimans anrika scen. Äntligen slog vi slag i saken och det kommer att svänga rejält och bjudas på humor och skratt, säger Robert Wells.

På scen har de med sig ”The Vocalettes”, tre oerhört välsjungande damer, samt Robert Wells Trio. Det kommer att bjudas på en oförglömlig show med mycket humor, anekdoter och 100 % Jazz Boogie & Swing.

Föreställningens längd: ca 2 h 30 minuter inkl. paus.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

För bokning via telefon ring Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01. Öppet mån – fre kl. 10 – 17.

Events on focus