Vad
Var
När

"Tangotoner & tapas" | Torsdagskonsert på Foajéscenen

Biljetter till "Tangotoner & tapas" | Torsdagskonsert på Foajéscenen, 2017 Varberg

Marie Öhrn sjunger egna tolkningar till svenska argentisk tango med en av Sveriges bästa musiker på Bandoneon, Mikael Augustsson. En kväll med tangotoner och tapas!

En dag tog Marie kartan över Stockholm och tog sig runt till sitt livs adresser. Hon kom förbi ställen där hon bott, arbetat, caféer där hon väntat förgäves. Hon återuppväckte drömmar, kärlekar, förödmjukelser, misslyckanden och sin längtans stunder. Minnen av ett liv i Stockholm dök upp som textrader i Maries huvud. Hon skrev ner dem på kartan, på kvitton och lösa lappar.

Det har blivit Tangokonsert nr 2, personliga tolkningar av argentinsk tango. Musiken är av Cobian, Discepolo, Gardel, Razzano, Piazzolla och Troilo. Mikael Augustsson spelar bandoneon.

Maries och Mikaels konserter bygger på samtalet mellan det speciella tangodragspelet bandoneon och Maries röst. Musiken och sången kommer till sin rätt i de mindre salongerna, i tätt samspel med publiken. Marie Öhrn | Mikael Augustsson

ARGENTISK GRILLTAPAS INGÅR I BILJETTPRISET

Tapastallrik med tunnskivad flankstek, chorizo, manchegoost och grillad paprika samt aioli på krispig sallad ingår i biljettpriset. Vår krögare har inspirerats av matkulturen i Argentina och Spanien och i baren finns goda viner, öl samt kaffe. Ev allergi eller särkost kan meddelas jenny.serholt@teaterhalland.se i god tid.

Biljettpris: Vuxen 270 kr inkl tapas, Med Scenpass 240 kr inkl tapas.

Baren är öppen från kl 18.00 innan konserten och i pausen.
Konserten beräknas vara ca 1,5 tim inkl paus.

Events on focus