Vad
Var
När

Total trygghet

Biljetter till Total trygghet, 2017 Göteborg

Sveriges historia i två akter

Sveriges historia i två akter

Gästspel 17, 18 mars Studion. Biljettsläpp 10 februari kl 12

En hyllad föreställning som blandar teater, musik och poesi.
Ut kommer ett unikt konstnärligt verk med humor, lekfullhet och stort allvar.

Av & regi Anton Hellström, Ossian Melin

Medverkande: Anton Hellström, Ossian Melin, Filip Aladdin

Ny hyllad föreställning från Melin & Hellström (Olika Personer)

Från skaparna av det missförstådda performanceverket “Amir och Erik” kommer nu Anton Hellström och Ossian Melins nya kärleksbarn. Melin och Hellström ifrågasätter och vill öppna upp för samtal kring Sveriges historia och var vi är i dag. När tog arbetarrörelsen fart i Sverige? Vad blir den sista bokningen till Carlsbergs Green Door Project? Hur skönt vore det med arbetsstipendium? Hur gör man för att få det? Vi vill ha det! Då hade man verkligen kunnat slappna av sen.

Vi får följa med på en resa längs travbanor, första kyssen i en fiskebod, rymdens bortersta axel, Ådalen -31, Påle Hollenders videoverk, de provisoriska papperskorgarna på andra långdagen, sökandet efter en perfekt formulering av vad “Gud” är, en ung Lena Endre och hela Max Martins låtkatalog.

Ossian Melin och Anton Hellström har arbetat under många år tillsammans. De arbetar mot maximal innerlighet med minimal respekt för gamla kvalitetsbegrepp. Ständigt på jakt efter ett arbetsstipendium. Under våren 2016 turnerade Melin och Hellström genom landet med sin uppsättning “Olikapersoner – Pjäsen – vem har tillgång till det offentliga rummet?”. I deras gemensamma repertoar hittar vi bland annat radioprogrammet ‘Stefan Sauk’ i P3, SVT-webbserien ‘Det går över dagligen’ och instagramkontot ‘Olikapersoner’. Deras fotoutställning ‘Á day inn Jönköping’ har ställts ut i Berlin, Oslo och Malmö. Tillsammans med Gustaf Norén har de det pågående projektet “GAP”, en interaktiv teaterföreställning som gjort nedslag i Bohuslän, Gagnef och Berlin. Gemensamt för deras verk är ett genreöverskridande, stileklektiskt belysande utav skogen som man inte ser för alla usla träd.

Gästspel : 17-18 mars
Längd : 2 tim inkl paus Pris : vuxna 200 kr, ungdom 100 kr
 

Events on focus